Het Dreupelkot

Aan de potentiële vrienden van het Dreupelkot- De Waker

Beste vrienden,

Eind februari, is de geplande opening van het Dreupelkot de Waker. Laura heeft met haar Geur en Aroma dan al vanaf begin januari plaats gemaakt voor de verbouwing van het Dreupelkot.

Wij willen weer de sfeer oproepen die menigeen zich nog herinnert van de oude tijd denk aan Oporto Noorddijk, Oporto Haven, Hommelhof en het Stadscafé op de Markt zo zal ook de spaarkas weer nieuw leven worden ingeblazen; zo al het Dreupelkot op de avonden dat het niet open is afgehuurd kunnen worden voor besloten bijeenkomsten; zoals… enfin te veel om nu op te noemen.

Openingstijden: dinsdag, woensdag, donderdag en zondag geopend van 14:00 uur t/m 20:00 uur en vrijdag en zaterdag van 14:00 uur tot 23:00 uur  geopend.

Maar zo kun je ook lid worden van  De Vrienden van het Dreupelkot. Dat kost éénmalig  € 100,- maar (maximaal 5) daarvoor krijgt men € 125,-  aan waardebonnen  – 5 bonnen van € 25,- die te besteden zijn in het Dreupelkot. Te besteden van 1-06-2016 t/m 31-12-2016.

Let nu op!  de eerste 50 (maximaal aantal) geregistreerde leden (registratie geschiedt zodra betaling is bijgeschreven)  zijn op Vrijdag 12 februari vanaf 16:00 uur welkom in de Ridderzaal van De Waker voor een GRATIS proeverij, om te bepalen welke Hoppejenever de huisjenever van het Dreupelkot wordt.

Er worden nu een drietal nieuwe hopjenevers gestookt door distilleerderrij H. van Toor gepresenteerd door Leo Fontijne waaruit een keuze gemaakt moet worden welke hopjenever de huisjenever van het Dreupelkot wordt.  En wie dan toch liever een biertje wil, kan zich laven aan De Hommel en de Cuvee Tobias, vergezeld met een hapje.

Word je vriend?
Ja, oké  dan , dan is her het rekeningnummer:
NL53 RABO 03 07 69 89 12
T.n.v. De Waker te Maassluis.
Met dit vriendengeld wordt het Dreupelkot ingericht, geheel naar Theo’s  retro style.

In het vervolg willen we jullie graag op de hoogte houden via e-mail en de  Dreupelkot webpagina www.cafedewaker.nl/dreupelkot/ dus graag ontvangen e-mail adressen die je kunt achter laten via de  Dreupelkot webpagina. Mogelijk zijn er in jouw kringen gegadigde die ook graag vriend van het Dreupelkot willen worden laat het ons gerust weten.

Gegroet, en uiteraard tot ziens,
Laura, Theo, Robert en Tobias

Banner spaarkas logo