EVENT: Whiskey Basics 🗓

Een mooie whiskyproeverij waarbij het verhaal over whisky wordt verteld en de principes van het whisky maken wordt uitgelegd. Tevens analyseren we gezamenlijk wat we ruiken en proeven en waar deze aroma’s en smaken vandaan komen.
Een leuke, ontspannen en gezellige avond voor beginnende whiskyliefhebbers, maar zeker ook voor de gevorderde whiskydrinker / liefhebber die kennis wil maken met de verschillende aroma’s en smaken in whisky.

Wij hebben een mooie range whisky uitgezocht welke wij gebruiken om het verhaal van en over whisky te vertellen en te proeven waar uw voorkeur naar uitgaat. Wellicht is er ook nog een culinaire verrassing.

Uiteraard wordt er achtergrondinformatie gegeven met behulp van een presentatie over whisky in het algemeen en over de whisky die in uw glas zit.

Reserveer uw tickets door te klikken op deze link!

Agenda