Bluesband Live | Gratis Entree 🗓

Een alles behalve doorsnee bluesband rond songwriter Henk Bosman die met eigen werk van zijn cd “A Muse or not Amused”, aangevuld met nieuw werk en passende covers à la carte,  “the Blues” vertolkt vanuit het hart. Met opzwepende jazzy swing-shuffles tot traag treurende blues-ballads schildert de band, met een afwisselend palet van geïmproviseerde noten, een muzikaal landschap waarin de rode draad te horen is van de romantiek en pijn der liefde. Alle bandleden hebben hun sporen ruimschoots verdiend, zowel nationaal als internationaal, wat resulteert in spontane muzikale acts tijdens hun gigs. Ze spelen de nummers nooit hetzelfde, soms gaat het alle kanten op; samenwerking en improvisatie zijn een must!

De bandleden.

Henk Bosman: Gitaar, zang, mondharmonica

Chris van de Kroft: drums

Peter ten Haaft: basgitaar

from to
Agenda